Marijke (1989, Apeldoorn) speelde, muzikaal als ze was, rond haar 3e jaar op het grote orgel in huis alles wat ze via radio/cd hoorde. 
Na iedere maaltijd werd er gezongen in het gezin en op zondag zat men graag rondom gitaar/ orgel te musiceren.

Op haar 5e ging ze naar het kinderkoor waar al haar broers en zussen haar in waren voor gegaan. Toen ze 9 jaar was schreef zij haar eerste lied over wie Jezus voor haar is en heeft ze dit ten gehore gebracht. Helaas is dit lied nergens meer te bekennen.

Vanaf haar 10e jaar volgde ze orgellessen waarbij ze noten leerde lezen en een jaar later gaf ze muzikale begeleiding bij de vakantie-bijbel-weken in de kerk waar ze zelf de muziek bij de liederen schreef.

Tijdens een diep dal in haar leven vond ze rust in het pianospel en schreef ze verschillende teksten die de basis vormden van de eerste songs. Door de zware periode heen ontdekte ze de liefde van God steeds meer. Dit heeft haar leven totaal op de kop gezet en een intens verlangen gegeven om de liefde van God door te geven. ´Ik wil niets liever dan vertellen hoe ongelofelijk groot God is!´

Inmiddels is ze het notenschrift totaal verleerd en is dit voor haar veranderd in gekrabbel. Ze speelt nu recht uit het hart waarbij achteraf alleen de akkoorden worden geschreven. ´Wat er in mijn hart speelt, komt in muziek tot uiting´.